Alla inlägg den 12 september 2014

Av puckolina - 12 september 2014 01:47

 

Ett av min och min mammas favoritsamtalsämnen sedan jag var liten har varit att drömma om vad man skulle göra om man vann storvinsten. Nu har jag inte ens varit nära något sådant någongång och hade jag sparat de pengar jag har spelat bort genom åren så hade det säkerligen blivit mer än vad jag egentligen vill veta. Inte för att jag spelar mycket, men en trisslott här och en tialott där blir rätt mycket när man lägger ihop det. 


Sedan en tid tillbaka så har jag förbjudit mig själv att köpa triss. Framför allt på svenska spels hemsida eftersom pengarna där väldigt snabbt kan ränta iväg mer än avsett. Men också av den enkla anledningen att jag aldrig någonsin vinner något där. Lotto spelar jag faktiskt. Jag köpte några rader för något år sedan på impuls och inom några veckor så vann jag 3000 kr.. Klart det gav blodad tand. Sedan dess har det bara blivit några tjugor, men eftersom jag spelar för ca 200 kr / mån och det oftast blir ungefär 150 som jag betalar själv så tycker jag att det ändå är okej. 


Man vet ju aldrig och den som inte spelar vinner definitiv inte. 


Skulle jag vinna drömvinsten så är planen utstakad och klar i alla fall. Omedelbar uppsägning så klart, och sedan skulle jag satsa på någon form av hundliv för att fortsättningsvis ha en anledning att kliva upp på morgonen och hålla mig sysselsatt. En hel del studier skulle det säkert också bli så att inte kugghjulen rostar ihop fullständigt. 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards