Alla inlägg under oktober 2014

Av puckolina - 13 oktober 2014 21:37

Jag har totalt glömt bort att uppdatera kring snusandet. 


Jag blev sjukt paranoid över Champixen. Jag kände mig lite fel.. fick lite afasi.. hade lite synstörningar. Troligtvis mer placebobieffekter och min egen rädsla än riktiga biverkningar. 


Hur som haver så slutade jag med tabletterna för 1,5 vecka sedan och det mesta har faktiskt blivit jobbigare sedan dess. Inte ohålbart på något sätt, men det där krypet i kroppen är betydligt jobbigare nu än vad det var för 3 veckor sedan när jag precis slutat snusa. 


Jag har dessutom blivit röksugen.. något jag inte varit på 6-7 år någonting. Det är konstigt hur hjärnan fungerar. Det blev så illa här om dagen att jag faktiskt rökte en cigarett. Som tur är var det sjukt äckligt och jag stankt satan i flera timmar efteråt, så jag är inte direkt sugen på att göra det igen. 


Men yey för mig, 22 dagar (nästan) nikotinfri. :D

Av puckolina - 10 oktober 2014 22:53

Jag mår inte riktigt bra.. Vet inte varför eller vad som är fel. Men jag är ur balans och trött trött trött, men sover skitdåligt. 


Därav har det inte blivit någon träning alls den här veckan, eller något annat kul heller för den delen. 


Hoppas att det vänder snart. :(

Av puckolina - 8 oktober 2014 12:26

 

Tyvärr tyvärr. Den här mascaran har blivit ordentligt hypad och jag blev glad när jag fick ett prov i min glossybox för några månader sedan. Men efter att ha använt den i fem dagar så kommer jag nu att slänga den i soporna, så illa är det. 


För det första är mascaran i sig inget att hänga i julgranen. Visst får jag fina fransar, men inte längre / fylligare / tätare än med min vanliga favorit 2000 kalorie, eller egentligen någon mascara som jag har provat de senaste åren. 


För det andra så är borsten hemsk. Ni ser de där små spröten längst upp? De som är till för att man ska komma åt överallt? Jag vet inte hur många gånger jag har petat mig i ögonen med dem, alternativt missat hela franspartier eftersom jag försöker undvika att peta mig i ögonen. 


Och för det tredje, och anledningen till att den hamnar i soporna. Den är banne mig omöjlig att tvätta bort. Fine att den sitter bra på plats - inget fel med det. Men när en vanlig ansiktstvätt enbart flyttar runt mascaran lite, ansiktsvatten på det tar bort det värsta, men jag lik förbaskat ser ut som en panda dagen efter så blir jag less. 


Nä, ett riktigt misslyckande enligt mig, och definitivt inget jag kommer att lägga några pengar på. 

Av puckolina - 4 oktober 2014 21:45

 

Ikväll har vi varit och sett the maze runner. Lite trist är det med ytterligare en ungdomsfilm som rider på vågen.. Men tja, en bra film är en bra film. 


Och den var bra, det var den. Lite väl upplagd för en hel serie i min smak, mer en introduktion än en film som faktiskt står på egna ben. Men bra, jag hade inte tråkigt. 


Och det är hemskt trevligt att gå på bio. Eftersom vi tidigare har behövt hundvakt varje gång så har vi varit dåliga på att ta oss iväg, men jag hoppas att det blir lite oftare numera. 


Fast inte just den här månaden. Efter gårdagens middag med vänner och dagens bio så är min nöjesbudget i princip slut. 

Av puckolina - 4 oktober 2014 21:38

 

Det finns tyvärr ingen spårapp som fungerar så där jättebra. GPS mottagningen brukar vara ungefär 5 meter och det blir mycket när man ser det på skärmen efteråt. Jag kan stå på fläcken där apporten ligger och ändå tycker att appen att vi är helt åt helsike fel. 


Nåja. Hundarna fick busa av sig ordentligt i nästan en timme medan spåren låg till sig, och jag vet inte om det var det, för kort liggtid eller bara allmänt kokkohet, men vovvi var inte direkt strukturerad ibörjan. Det blev mycket flams och trams och jag fick ta tillbaka henne flera gånger innan hon faktiskt satte ner näsan och började jobba. Därav garnnystanet vid första apporten, som vi tyvärr trots snurrandet inte hittade igen. Efter det jobbade hon faktiskt jättebra (även om det inte ser ut så, och jag är faktiskt jättestolt över hennes snurrande på halva vägen. Hon tappade rejält, men sökte fint i cirklar tills hon hittade rätt igen. Resten av spåret gick hon klockrent i spårkärnan. 


Vi var bara ute i 2,5 timme med körtid och allt. Men det var väldigt trevligt för allt och det var en mycket trött tjej jag hade med mig hem. :)

Av puckolina - 2 oktober 2014 13:14

Det blev ju två pass igår och det kändes ändå rätt okej. Drygt medan det pågick, men inte jättestel idag eller så. Kändes lovande inför premiär av total training idag. 


Fuck no. Jäklar vad jag var stel, svag och allmänt orkeslös. Och fy vad jag inte orkade. Värst av allt var att det bara var styrketräning, vilket det enligt min vän inte brukar vara. Jag fick pausa mest hela tiden för att inte svimma och ändå var jag helt sjöblöt i svett efteråt. 


Men bra träning - helt klart. Jag ska definitivt prova fler gånger. 

Av puckolina - 1 oktober 2014 22:18

Trots nattjobb har jag faktiskt lyckats hålla igång riktigt bra den här veckan, och löjligt bra idag (ja, jag är sjukt stolt över mig själv). 


En mils promenad med en kompis i måndags. 

6 km promenad med mamma igår. 

Och idag då. Först 6 km gåjogg med vovvarna, sen bodypump med en kompis på kvällen. 


Det var asjobbigt! Jobbigt är det alltid, men nu var det nästan så att jag funderade på om jag skulle svimma för att slippa fortsätta. Kanske inte så där jättesmart av mig att både jogga och styrketräna på samma dag, när jag dessutom vakat av och sovit i 5,5 timme. Men bra för moralen helt klart. 


Och ska man tala om dumheter.. imorgon förmiddag ska jag på total training med en kompis för första gången.. Jag kommer att vara sååå död efteråt.. 

Ovido - Quiz & Flashcards